Mit csináljak a knédli mellé?
Figyelt kérdés
A férjem holnap knédlit szeretne enni, csak nem tudom, hogy milyen husit csináljak mellé.2009. nov. 17. 10:32
1/5 anonim válasza:
Bármit, ami "trutymákos". Mindenféle szószos husi jó hozzá.
Vadas, sült vagy párolt husi tejfölös szósszal, pörkölr hosszú lére eresztve és tejszínnel vagy tejföllel behabarva, barnamártás...szóval csak mártásos legyen.
3/5 anonim válasza:
Bármilyen szaftosabb sülthúst (oldalas, tarja egyben sütve) esetleg kacsasült és persze a hagyományosan elmaradhatatlan párolt káposzta. Ha nem gond a kalória, akkor a sült hús szaftjából csurgass a knédliszeletekre a tálaláskor. Mmmm, mennyei. :)
4/5 anonim válasza:
Én a szlovákos módszert szoktam.Dinsztelt káposzta és hagymával,köménnyel főtt egész csülök csontozva.Legjobban úgy szeretjük,ha római tálban (pataki,mezőtúri...)egyben összefő az összes,addig készül a gombóc gőz fölött.Mióta új házunk van,építettünk bennt fűtési jeleggel kemencét is és ilyenkor abban sütünk-főzünk.Most pl. éppen lencseleves lesz kolbásszal és káposztás-hagymás-paradicsomos bab. Üdv!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Akkor azt hiszem csinálok neki gombás szeletet, a knédlijével pedig a szaftját tudja mártogatni:))
2009. nov. 17. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!