Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak a knédli mellé?

Mit csináljak a knédli mellé?

Figyelt kérdés
A férjem holnap knédlit szeretne enni, csak nem tudom, hogy milyen husit csináljak mellé.
2009. nov. 17. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Bármit, ami "trutymákos". Mindenféle szószos husi jó hozzá.

Vadas, sült vagy párolt husi tejfölös szósszal, pörkölr hosszú lére eresztve és tejszínnel vagy tejföllel behabarva, barnamártás...szóval csak mártásos legyen.

2009. nov. 17. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Vadast.
2009. nov. 17. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Bármilyen szaftosabb sülthúst (oldalas, tarja egyben sütve) esetleg kacsasült és persze a hagyományosan elmaradhatatlan párolt káposzta. Ha nem gond a kalória, akkor a sült hús szaftjából csurgass a knédliszeletekre a tálaláskor. Mmmm, mennyei. :)
2009. nov. 17. 11:04
 4/5 anonim válasza:
Én a szlovákos módszert szoktam.Dinsztelt káposzta és hagymával,köménnyel főtt egész csülök csontozva.Legjobban úgy szeretjük,ha római tálban (pataki,mezőtúri...)egyben összefő az összes,addig készül a gombóc gőz fölött.Mióta új házunk van,építettünk bennt fűtési jeleggel kemencét is és ilyenkor abban sütünk-főzünk.Most pl. éppen lencseleves lesz kolbásszal és káposztás-hagymás-paradicsomos bab. Üdv!
2009. nov. 17. 11:10
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Akkor azt hiszem csinálok neki gombás szeletet, a knédlijével pedig a szaftját tudja mártogatni:))
2009. nov. 17. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!