Van olyan étterem fejér-megyében, ahol kismalacot sütnek egészben?
Figyelt kérdés
Esetleg link?2009. nov. 16. 21:08
1/6 anonim válasza:
Szia.Nemtudom mire kell a kismalac, de olcsóbban kijössz ha nem vendéglővel süttetsz!Vegyél egy kismalacot, kb 8-10ezer, vágd, vagy vágasd le, és beszéld meg a lakóhelyeden lévő pékségben hogy süssék meg!jól be kell fűszerezni, fokhagymázni. Csak azért írom mert nálunk a vendéglőben 27000 az egész sült kismalac, ezért mi mindig í pékségben süttetünk!Én Bács Kiskunban lakom!
2/6 anonim válasza:
szia!
Fehérváron a Csapó utcai hentesnél sokszor láttam már "szopós" korú kismalacot, de megmondom őszintén elborzadva néztem, annyira sajnáltam.nem vagyok vega,de semmilyen "gyerekkorú"állatot nem birnék megenni.
a vén marhák jöhetnek....
3/6 anonim válasza:
szegény kismalac:'(
sok állatkínzó'-.-'
nem kell majd lepontozni csak a véleményemet mondom:)
4/6 anonim válasza:
Isteni a malachús!Nálunk nincs olyan családi rendezvény amiről hiányozna!Keresztelő, ballagás, szilveszter, stb, mindig sütünk!Akármilyen brutálisnak is látszik, én szeretem!
5/6 A kérdező kommentje:
És a kérdésemre a válasz? :((
2009. nov. 18. 20:54
6/6 anonim válasza:
konkrétan nem tudok vendéglőt,de Fehérváron nagyon jó a
Bányató vendéglő, a Vár vendéglő mindkettő az Öreghegyen van, mind a kettő kirándulóhely is, nagyon jó a konyhájuk
és mindkettőnek van honlapja.esetleg keresd meg őket,lehet,hogy rendelésre megsütik neked a malackát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!