Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Libahájat sütés elött megkell...

Libahájat sütés elött megkell sózni?

Figyelt kérdés
Nem tudom ,a neten azt is írják ,hogy ígen és azt is hogy nem ..
2013. nov. 8. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
nem kell
2013. nov. 8. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell! Sütés után a tányéron sózd!
2013. nov. 8. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
nem, utána, mikor kisült
2013. nov. 8. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:

Civakodni vagyok kénytelen..))

30 évig sütöttem a zsírt só nélkül. Egyszer a jó(vagy rossz?) sorsom Mátraszentimrére vezérelt disznót vágni.

Echte tót falu.

A zsír sütésekor a háziasszony, mintegy mellékesen megkérdezte, hogy rá van-e már téve a só. Nemleges válaszomra a reakciót nem írnám le...

Ennyit az előzményről.

Jelenleg hetente 30-90 kiló szalonnát sütök, (igaz, hogy disznó, de a libára is érvényes) a zsírszalonna felrakásakor dobok rá 30 kilónként egy jó "fél marok" sót.

A zsír semleges marad, a tepertő finoman sós, nem kell evéskor sózni.

Ajánlom kipróbálni, és itt köszönném meg a "tót lyánynak", akinek a nevére már sajnos nem emlékszem.

2013. nov. 8. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!