Hasonló torta ötletek?
A lányom nem szereti se a KitKatet, se az M&mset. Hogyan lehetne hasonló tortat készíteni, mivel lehetne ezeket helyettesíteni? Képnek örülnék :)
Képem nincs, de én hasonlót csináltam az unokatesóm gumicukormániás kislányának a szülinapjára.
Az oldalán husszúkás henger alaú gumicukrok voltak, a tetejére pedig gumimacit szortam.
Maga a torta amúgy egy túrótorta volt. Gumicukrot csak a díszítésre használtam, hogy valami extra legyen a kiscsajnak.
Köszönöm az ötleteket. :). Leányzó vanília tortat szeretne, harom emeleteset..... Azert gondoltam a "kerítés" megoldásra, mert bevonni nem tudom a tortat, ahhoz nem vagyok elég ügyes.
A rolettivel jo ötlet - a csoki se nyerő nála sajnos, igy a táblás csoki is kilove....- színben akkor azt hiszem Rocher es Raffaello golyók lesznek váltakozva. Köszönöm a segitseget, mindkettő hasznos volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!