Virslis és darált húsos receptötleteket kérhetnék?
Figyelt kérdés
Olyan kellene elsősorban, amit nem kell sütni, ne legyen a darált húsos valamilyen töltött káposzta, vagy fasírt, spagetti, rakott akármi.
2013. okt. 23. 07:28
1/7 anonim válasza:
Hat en olyat tudok, amit sütni kell.... Az egyik az a tejszines fasirt - a darált húst vajjal es tejszínnel kell osszedolgozni, pici salotta hagyma kell bele es csak sóval fuszerezem. A masik a fasirttekercs, itt a húst ugyanúgy kell be keverni, mint a sima fasirtnal, aztán zsír papíron ki nyújtani, sonkával befedni, arra pedig spenótot tenni -en szoktam bele tenni néha sajtot is- fel tekerni es sütőben egyben meg sütni.
Virslibol nálunk szokott lenni pörkölt
2013. okt. 23. 07:45
2/7 A kérdező kommentje:
A virslipörköltön már én is gondolkoztam, de egy férfinak nem tehetem oda, aki napi 14 órát dolgozik. Valami laktatóbbat szeretnék neki.
2013. okt. 23. 08:00
3/7 anonim válasza:
Ha főzni akarod a virslilt, akkor csinálj hot-dogot, vagy főzd bele valamilyen ételbe (paprikás burgonya, lecsó, stb.), darált húsból csinálhatsz töltött karalábét, paradicsomos húsgombócot, töltött paprikát, házi hamburgert.
Virslit leveles tésztába is bele tudod sütni, így könnyen tudod párodnak csomagolni. Néhány recept van a linkben.
A darált húsból még tudsz készíteni töltött paprikát, vagy mint a májat szoktuk rizottóba, csak a máj helyett a födő alatt fűszerekkel puhára párolt darált-húst használod, azaz ahhoz kavarod a készre főzött rizst, akár önálló ételként, vagy valami egyszerűbb sült-rántott mellé köretnek.
2013. okt. 23. 08:44
5/7 anonim válasza:
Pedig a virslipörkölt tarhonyával nagyon finom, jó kis káposztasalátával vagy céklával isteni, én napokig tudnám enni.
2013. okt. 23. 09:30
6/7 anonim válasza:
Daralt hussal toltott cukkini,padlizsan vagy lasagne. Vagy leveles tesztas falatok virslivel, daralt husos raguval toltve. Sult sajtos virsli. Baconbe tekert virsli. Hot dog.
2013. okt. 23. 09:33
7/7 anonim válasza:
Darálthúsból tojásos fasírt:készíts fasírtmasszát,főzz keményre néhány tojást.A megtisztított főtt tojásokat felezd meg,majd 1-1 fél tojást csomagolj be a fasírt húsba és úgy süsd meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!