Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fél kiló pulykamell filéből...

Fél kiló pulykamell filéből mit főzzek? Ha nem kapok jobb tippet pörkölt lesz, azt már csináltam egyszer. Nem nagyon tudok főzni.22/f

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 15:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

rántott pulykamell

brassói

fokhagymás szelet

natur szelet

2013. okt. 21. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
Rántott kizárva, mert apróra van kockázva, és az sokáig is tart, és sok tányért kell utána mosogatni :D A brassói az nem disznóból készül? Le is tudnád írni hogy kell elkészíteni?
2013. okt. 21. 15:30
 3/13 anonim ***** válasza:

citromos pulkya

fetás-tejszínes hús

pulyka stroganof

kapros hús

gombás hús

gyros

2013. okt. 21. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
Pulykamellből SEM pörkölt, sem brassói nem lesz jó. Ahhoz túl sovány hús. Legjobb, ha kirántod.
2013. okt. 21. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

Tejfölös húst.


Hagymát apróra vágos,kevés zsiron megpiritod,rá a hús,azt is megpiritod,kis vizet öntessz rá,sózod,borsozod.Tejfölt fél kanál liszttel összekevered,vizzel higitod,ráöntöd a húsra,és összeforralod.

2013. okt. 21. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Én is brassóit csinálnék belőle :) Én csirkéből is gyakran csinálom,és hiába mondják hogy ebből nem jó,nekem mindig dicséri párom,és egyáltalán nem száraz a husim sem :) : A húst kockákra vágom, a finomra aprított vöröshagymát kis olajon üvegesre pirítom. Hozzáteszem a húst, és a zúzott fokhagymát.Amikor a hús már a pirítástól megfehéredett alá öntök egy kis vizet. Én itt szoktam már ízesíteni . Só,bors,majoranna,... (amit szeretnél ). Fedő alatt puhára párolom. Annyi szaftot hagysz neki,amennyit szeretnél , kisütöd a krumplit , ha kész a husi,akkor félreteszed amíg nincs kész a krumpli . Ha kész,a husit visszateszed a tűzre,(én szoktam tenni rá egy kis pirospaprikát ) , azt kicsit pirítod,ne sokáig hogy ne égjen oda,belekevered a krumplit,és kész is :)
2013. okt. 21. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Tejfolos gombas pulyka, Hamis tokany hentes modra, Lecsos gombas pulyka, Karfiolos tejszines pulyka...


Kedves 4!

Nalunk minden csak csirke vagy pulykamellbol keszul, soha nincs voros hus az asztalon es bizony nagyon finom minden. A titka az, hogy jol kell elkesziteni :)

2013. okt. 21. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
73%
Gyrost vagy kínai kaját :)
2013. okt. 21. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyros!

Pácold be fűszerkeverékbe, aztán meg süsd ki kevés olajon. Isteni lesz.

2013. okt. 21. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

Ha a pörkölt megy, nyugodtan csináld meg és keverd össze készrefőtt rizzsel. ( egy tasakos is lehet ) finom rizseshús lesz a végeredmény.

ha van 1-1 szem paprikád, paradicsomod, azt is tehetsz a pörköltalapba.

Persze nagyon jó recepteket kaptál, biztosan tudsz választani.

2013. okt. 21. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!