Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem tudnátok nekem esetleg...

Nem tudnátok nekem esetleg könnyű vacsora receptet?

Figyelt kérdés
Nincs sok minden itthon. Nem szeretnék főzni ,lehetőleg valami nagyon egyszerű kellene amit ismertek ,és finom,illetve rövid idő alatt legyen elkészíthető.Ilyen összedobálósra gondoltam,amit csak össze kell dobálni. Nagyon megköszönném.

2013. okt. 18. 15:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Krumplit lereszeled uborkareszelőn,kikensz egy edényt, egy réteg krumpli tejföl,megint krumpli,tejföl...minden réteget sózni-borsozni.kevés vizet rá,alufólia,sütő.Leveszed a fóliát megpirítod, szórhatsz rá sajtot.Paradicsom-paprika saláta vagy tea.
2013. okt. 18. 15:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Számításba jöhet a jó öreg bundáskenyér, sok reszelt sajttal, fokhagymás tejföllel.
2013. okt. 18. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha ismered a tócsnit/lapcsánka/macok... stb, akkor azt is csinálhatsz. mindened megvan hozzá. szintén tejföllel, vagy vegyes salátával, de majonézzel is finom.
2013. okt. 18. 16:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :-) írhattok még :-)
2013. okt. 18. 16:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Omlett piritossal es zoldsegekkel, gofri, sult sajtos virsli, bundas toast, melegszendvics, csaszarmorzsa, tejbegriz,hajaban sult vagy fott krumpli tejfollel es fuszerekkel.
2013. okt. 18. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!