Mennyire jön ki 1 kg kenyér, ha kenyérsütőben készítitek? Mit tesztek bele?










A jó minőségű kenyér(graham,rozs),bolti ára 5-600ft/kg...Graham,vagy teljeskiőrlésű rozsliszt kb 250-300ft a boltokban..Bár a legjobb a tönkölyliszt de,az se drágább 400ft-nál..
Ha,hozzá vesszük a járulékos dolgokat(élesztő;só;víz;villany),~400ft-nál megáll a dolog,és akkor friss,és egészséges kenyered van és tudod hogy,nincs tele E-betűs dolgokkal... :)
Mondjuk én villanysütőben szoktam sütni de,szerintem nem drágább a kenyérsütőnél..
Aki,mást mond az nem tudja mi a jó kenyér ill. nem sütött még otthon kenyeret... :)





Szerintem azért jobb otthon csinálni ,mert :
Tudod mi van benne.
Akkor eszel friss kenyeret ,amikor akarsz .
Sokkal tovább bírja a házi kenyér,és még sütés utáni napokon is sokkal finomabb,mint a bolti.
Nincs felfújva.
Nincs tele semmi adalékanyaggal.
Sokkal ízletesebb.
Nem tudom mennyire jön ki nekem,én most ezt a lisztet tettem bele : [link] Illetve kis rozslisztet . Nagyon finom lett a kenyér,párom megvan őrülve tőle :) Már nem nagyon ettünk kenyeret,de mióta itthon csinálom,ezt nem lehet abbahagyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!