Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudnám helyettesíteni...

Hogyan tudnám helyettesíteni a tejszínt?

Figyelt kérdés

Tiramisut szeretnék csinálni. Tejszínen kívül minden meg van.

25dkg naturvajkrém

12dkg cukor

2 egész tojás

2.5dl tejszín

1 kanál rum

baba piskóta

kávé lefőzve

keserű kakaó por

2013. okt. 13. 13:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok gazdag, mégis szoktam tiramisut csinálni :) Szerintem a vajkrém és a tejszín árából simán kijön a mascarpone, csak nem a legdrágább szarvasit kell feltétlenül megvenni.
2013. okt. 13. 16:37
 12/21 anonim ***** válasza:
"2.: ne haragudj, de a natúr vajkrém nemhogy ízre, de állagra sem olyan, mint a mascarpone. Ez kb. olyan, mintha azt mondanád libamáj helyett ehetsz disznómájat is... " nem mondtam, hogy finom, csak azt, hogy az van a receptben ;)
2013. okt. 13. 16:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Miféle receptben írnak ilyen banális hülyeséget?
2013. okt. 13. 16:46
 14/21 anonim ***** válasza:
a jelek szerint abban, amit a kérdező berakott ide...amúgy szerintem, az natúr sajtkrém akart lenni
2013. okt. 13. 16:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Értem, bocsi, azt hittem neked van olyan recepted amiben ezt írják :D

A kérdezőnél simán úgy gondoltam, hogy ő ötlötte ki ezeket az arányokat és helyettesítéseket.

2013. okt. 13. 16:51
 16/21 A kérdező kommentje:

sok gazdag, de lelkiekben szegény hozzászólónak aki lesajnál, mert nem tudok olyasmit venni ami nincs most épp itthon:

hamis gulyás, hamis töltött káposzta, hamis tiramisu, stb stb. ezek mind nem azért születnek mert bárki bármit megvehet. a szükség szüli őket. nem akarok gonosz lenni, de igazán megtapasztalhatná a sok nagyképű hozzászóló, hogy mit jelent az, amikor nemhogy 800 de 80 forintot sem tudok pluszba költeni. tisztelet a kivételnek, de beképzelt majmok vagytok. íme a recept, másnak is szüksége volt már rá gyökerek: [link]

2013. okt. 13. 17:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Először is segítsen neked a jó k...a anyád ilyen stílussal!

Másodszor pedig ha HAMIS tiramisura vagy kíváncsi, akkor azt írd, és ne a rendeset, mert abba ugyan nem jó a vajkrém.

Harmadszorra pedig ha NINCS PÉNZED akkor talán nem ilyesmire kellene költeni, hanem süssél linzert, abból 3 tálca feleennyiből megvan, te észlény!

2013. okt. 13. 17:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a gyökér kérdező nem pedig mi. Képzeld én sem vagyok gazdag. Spar mascarpone 300 forint. Érted??? HÁROMSZÁZ. Nem 8 millió. És habár nem sok pénzem van, ha ilyesmit akarok csinálni akkor összespórolom rá a pénzt, mert NEM MINDENT LEHET HELYETTESÍTÉSSEL JÓRA MEGCSINÁLNI és ha már csinálom akkor jól akarom.
2013. okt. 13. 17:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
De ebben az egészben az a röhej, hogy a habtejszín is 150ft/pohár és kettőt is belerakna, a vajkrém/sajtkrém is 200 legalább... és akkor hisztizik, hogy túl drága a mascarpone XD
2013. okt. 13. 17:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Ura isten, kérdező, borzasztó a stílusod.....
2013. okt. 13. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!