Mit főzzek hétvégén? A lányom barátja "vendégségbe" jön.
Figyelt kérdés
valami egyszerűt, finomat, és gyorsan elkészíthetőt szeretnék.köszönöm a segítséget.2009. nov. 9. 21:05
1/23 anonim válasza:
én húslevest csinálnék, rántott húst, meg krumplipürét, ezek a kedvenceim jah meg sültcsirkecomb
2/23 Andrewka válasza:
KÉrdezd meg a lányod mit szeret a barátja.
3/23 anonim válasza:
Igen, egyébként az lenne a legegyszerűbb ha megkérdezed ő mit szeret.
Szerintem paprikáscsirke noksival/krumplipürével és valami könnyű leves előételnek.
5/23 anonim válasza:
Lehetne még egy szezonbucsuztató töltött paprika. A töltelékbe reszelj egy kis csirkemájat. Nagyob megbolonditja. Főzhetnél hozzá gombalevest pirotott zsemlekockával. Harmadik fogásként túrós palacsintát,vagy gesztenyepürét.
6/23 anonim válasza:
gofri, csoki palacsinta, meeeeeeeeg alma püré xD csak hogy gyereknapja legyen..
7/23 anonim válasza:
Rántott hús majonézes krumplival,sztem azt mindenki szereti kivéve ha nem vega..
8/23 anonim válasza:
lényegtelen,ugyse meri majd aztmondani hogy nem szereti...(tapasztalat)
9/23 anonim válasza:
én csipegni valót készítenék!
Pl: baconbe tekert máj,szendvics esetleg hamburger,hot-dog!
Sütiket,pogit..
A fiatalok ezeknek örülnek!!
10/23 anonim válasza:
Mivel fiúról van szó, ezért Én úgy gondolom, hogy mindenképp husi krumplival...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!