Írnátok néhány olcsó, de egészségesebb ételt?
Figyelt kérdés
Többnyire az olcsó lisztes, krumplis,tésztás ételeket esszük.Leves minden nap kerül az asztalra, de ez nem elég.Kevés pénzből kell kihoznom 2 felnőtt, és 2 gyermek étkeztetését, de muszáj valahogy belecsempésznem a mindennapokba néhány egészségesebb ebédet is.2013. okt. 9. 14:32
21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindegyőtök válaszát, számomra mindenkié hasznos volt, mert hiába szeretném, de 7 napból nem tudok 7x egészséges ebédet tenni a család asztalára, így a maradék egészségtelebb napokon is tudok a válaszaitokból csemegézni.
Nagyon jókat írtatok,most nekiállok összeírni egy 2 hetes menüt.Legyen szép napotok!:)
2013. okt. 10. 13:47
22/23 A kérdező kommentje:
Bár én nem szoktam pontozgatni, de most mindenkinek ment a zöld kezecske!:)
2013. okt. 10. 13:48
23/23 anonim válasza:
Szóval a lényeg,hogy segítettem a válaszommal ! :) Örülök ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!