Jeanne d' Arc kérdése:
Mondanátok olyan ételeket, amik CHILIT tartalmaznek?
Figyelt kérdés
Ne kész étel legyen, hanem amit el lehet készíteni!#tartalmaz #CHILIT
2013. okt. 7. 18:55
1/8 anonim válasza:
Minden , amibe teszünk ízlésünk szerint...
4/8 anonim válasza:
Chilis húsleves, chilis babgulyás, chilis rántotthús, chilis rántotta, chilis lecsó, szerintem a legtöbb ételbe bele lehet tenni.
Kivétel a mákostészta, arra SOHA ne tegyél chilit.
5/8 anonim válasza:
Itt van sokféle , válogathatsz : [link]
6/8 anonim válasza:
Kuszkusz saláta, na nekem az elképzelhetetlen chili nélkül és a mártogatós szószok is
7/8 anonim válasza:
Kínai csípős savanyú leves! Azt imádom - de nem a boltit, hanem az itthon készültet. Azt tudom, hogy abban mi van. ;-)
Valamint még néhány étel, amelybe szokás chilit tenni: csípős káposztasaláta, mogyorós csirkemell.
Ezeket itt megtalálod: [link]
Ja és van az a sült tészta, annak nem tudom a nevét, de az is nagyon finom. Meg kell pirítani a száraztésztát, aztán kell arra szójaszósz, méz (vagy cukor), chili, pici ecet. Nagyon finom!
8/8 anonim válasza:
Thai pirított tészta.
Igaz, a megadott linken egy csirkemelles változat szerepel, de azt nem muszáj hozzáadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!