Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Könnyen elkészíthető és mégis...

Könnyen elkészíthető és mégis finom?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és most csöppentem bele a sütésbe és a főzésbe:) Nem vagyok nagyon tapasztalt, és szeretnék tőletek kérni ilyen recepteket ami nem túl bonyolult és mégis finom:) Lehet sós és édes is. Várok szívesen e-mail is:) Előre is köszönöm
2009. nov. 9. 12:50
 1/8 anonim válasza:
54%

Én tudok neked ajánlani 1 jót és egyszerüet

akinek jó az izlése az nagyon szeret

nagyon finom:D

sztem próbáld ki a hagymás májat(nézz utánna nagyon finom)

2009. nov. 9. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:

én a helyedben vennék egy jó alapszakácskönyvet. ebből az alapkombinációkat is elsajátíthatod, és ötleteket is meríthetsz. Én utálom a Horváth Ilona-féle szakácskönyvet, de itt, a GYIK-en belinkelték az oldalt, ahonnnan ingyen letölthető.

Én Frank Júlia óriásszakácskönyvéből főzök a legszívesebben, majdnem minden étel, amit abból készítek, nagyon ízlik, és mindig szokott elsőre sikerülni.

Hargitai Györgynek is jelent meg most egy ilyen alapszakácskönyve, abban még a kalóriatartalom is fel van tüntetve minden egyes receptnél. Azt lehet, hogy még magamnak is megveszem :)

Ja, és megvettem a Fiatalok főzőiskoláját F. Nagy Angélától, mivel az én anyám egyáltalán nem tud főzni, és nem is tanított semmi konyhatechnikai dologra. Abban sok jó ötlet van!

2009. nov. 9. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
szia!a nosalty.hu oldalon nagyon sok recept van.Könnyebbek-nehezebbek.Nem tudom mennyire vagy járatos a konyhában, mennyire tudod az alap dolgokat, de szerintem nem nagy ügy.Nézz ki egy szimpatikus receptet és vágj bele!Nem lesz nehéz!Ha elakadsz kérdezd meg anyudat, vagy ide is írhatsz, segítünk:)
2009. nov. 9. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
www.nosalty.hu a link:)
2009. nov. 9. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

na így már tényleg link...fuu bocsi, ma elég béna vagyok.. :P

2009. nov. 9. 13:55
 6/8 anonim válasza:

[link]

bőven van mit válogatni és úgy is, hogy kezdő vagy :)

sok sikert hozzájuk!

2009. nov. 9. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Citromos-rozmaringos csirkemell

* 2 személyre:

* 2 db filézett csirkemell

* 2-3 evőkanál olívaolaj (napraforgóolajjal is helyettesíthető)

* 2 kicsi vagy 1 nagy gerezd fokhagyma

* 1 közepes, megmosott citrom héja és leve

* rozmaring

* só

* bors

* főzőtejszín

A megmosott csirkemelleket vékony szeletekre vágom, kicsit megklopfolom. Egy tálban összekeverem az olajat, a citromlevet és a citromhéjat, rozmaringűoz, apróra vágott fokhagymát, majd beleforgatom a hússzeleteket.tepsibe teszem..elkezdem pirítani majd Öntök hozzá tejszínt. Főzés közben sózom, borsozom.

Petrezselymes krumplival tálalom!

2009. nov. 9. 22:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek:)
2009. nov. 10. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!