Csokoládégyurma a Ruszwurm csokitortához - próbálta már valaki, illetőleg originál Ruszwurmtorta receptje van valakinek?
Figyelt kérdés
Tapasztalataitok mik? Sikerült valakinek megközelítőlg Ruszwurm minőségben házilag elkészíteni?
Nekem csak tippem, hogy nagyjából franciacsokitorta tészta lehet, párizsikrémmel és a tetején csokoládégyurmával.
Mindkét kérdésre ha válaszoltok, nagyon köszönöm, de aki csak egyre tudja a választ, annak is nagyon örülök!
SütőfőzőKismami
2013. okt. 7. 02:20
1/6 anonim válasza:
Csokoládégyurmát már próbáltam. Nagy türelem kell hozzá, mire az összes zsiradékot "kigyúrod" belőle és szépen tudsz vele dolgozni, összecsapni viszont nem érdemes. Nem lehetetlen feladat, arra vigyázni kell, hogy a burkolásnál ne tapogasd sokat, mert olvad.
Magában a tortában sajnos nem tudok segíteni.
Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :-) Máris kipróbáljuk holnap, vigyázok a zsiradék kigyúrására, és igen, a párizsikrémnél maradok akkor! :-) Majd leírom, hogy sikerült! :-)
2013. okt. 8. 00:29
4/6 anonim válasza:
Na hogy sikerült? :)
(első voltam)
5/6 A kérdező kommentje:
Szia 1# :-) még nem sikerült nekiállnom, Ikrecskéim igencsak aktívak mostanában, de majd ha sikerül, írom, sőt, le is fényképezem, ha olyanra sikerül! :-)
2013. okt. 14. 01:01
6/6 anonim válasza:
Rendben, akkor sok sikert! :)
Biztos a Picurkáknak is tetszeni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!