Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, hogy ne ragadjo...

Mit csináljak, hogy ne ragadjon le a tészta/ rizs a lábas aljára főzéskor?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Kavargasd gyakran.
2013. okt. 4. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
keverd többször és rízsnél zárd el hamarabb. Tésztát sok vízben főzd és miután betetted többször keverd el és mindig forrásban lévő vízbe tedd
2013. okt. 4. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Kevergesd, legyen alatta elegendő víz, és ne maximumon forrald.
2013. okt. 4. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
kevergesd és sok víz, ahogy előttem írták
2013. okt. 4. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!