Mit csináljak, hogy ne ragadjon le a tészta/ rizs a lábas aljára főzéskor?
Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 11:46
2/4 anonim válasza:
keverd többször és rízsnél zárd el hamarabb. Tésztát sok vízben főzd és miután betetted többször keverd el és mindig forrásban lévő vízbe tedd
3/4 anonim válasza:
Kevergesd, legyen alatta elegendő víz, és ne maximumon forrald.
4/4 anonim válasza:
kevergesd és sok víz, ahogy előttem írták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!