Miért lett ennyire rossz a kakaós csigám?
Megsütöttem, de annyira kiszáradt, tiszta beton lett az egész. Mi a puha tészta titka?
vagy valaki küldene olyan receptet?
(én eszerint csináltam, de nem cukroztam meg a tetejét, és vaníliás cukros tejjel sem kentem be - mert nem volt rá időm.) Lehet ez volt a baj?
1. A nosalty, mindmegette jellegű oldalak szarok. Minden 2. recept selejtes rajtuk
2. Már a képen is láthattad, hogy valami betonkeménységű sz*r lesz belőle a recept alapján
3. Ha maga a tészta sütés előtt megfelelő állagú volt, akkor valószínűleg a hőfok volt túl sok neki.
Jó recept:
Az ő blogja egyébként péktermékre nagyon jó, csak ajánlani tudom.
Amúgy az is lehet a baj - ami csak most jutott eszembe - hogy amikor elzártam a sütőt pont akkor indultam munkába. ás a forró sütőben maradt a cucc, és a sütővel együtt hűlt ki a dolog.... lehet hogy akkor száradt ki?
(amúgy meg nem is kelt meg annyira mint vártam)
de jó volt nyújtani, azt hittem jó lesz...
A leveles kakaós csigát sosem szerettem az a baj, még ha tényleg jól sikerült is akkor is én a "simát" szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!