Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vettem egy afrikai harcsát, a...

Vettem egy afrikai harcsát, a fejét levágom, még mit kell vele csinálni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlott még a fejlevágás előtt megpucolni, én sóval és kefével szoktam. Aztán kibelezni és kész.
2013. okt. 2. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Sütni sem árt, vagy egy jó harcsapörköltet csinálni belőle, a fentebb említettek után... :)
2013. okt. 2. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, ha hófehérre sikáltad, utána szépen levágod a fejét, kiszeded a belső berendezéseit, kimosod.

Felszelés után, ha sütöd akkor besózod, paprikás-lisztbe forgatva tudod sütni, vagy mint bármilyen más husit, panírozod (liszt-tojás-zsemlemorzsa =) és kirántod.


Ha fincsi tejfölös harcsapaprikás, akkor ahogyan az a "nagykönyvben meg van írva", szépen elkészíted!

2013. okt. 3. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!