Hogyan készithetnék el az ugynevezett Schweinbauch husból egy finom ebédet ma?
Figyelt kérdés
Itt vagyok Ausztriában, és a párom ezt vette meg a boltban, szóval ezzel kell valamit kezdenem, de fogalmam sincs hogy mit. Gondoltam, hogy a sütöbe teszem, de milyen pácolással? Remélem van ötletetek...egyébként ez a magyar forditásban annyit jelent, hogy a disznó hasa....otthol nem is használunk ilyen nevet a husra...elöre is köszönöm mindenkinek a választ!!2009. nov. 8. 10:56
1/3 anonim válasza:
Szia.
Fogod egyszerüen befüszerezed vegeta,só bors pirospaprika kicsi fokhagyma,megkened egy kkicsi olajjal és mehet a sütöbe .egy pici vizet önts alá.Èn így szoktam.
Vagy egyszerüen teflonban megsütöd.krumplipürével,salátával tökéletes.
2/3 anonim válasza:
Schweinbauch,de hogy nem otthon is használják,.Disznóhasa.Zsíros szalonnás hús.
Mink Németországban lakunk,a párom szokta enni úgy ahogyan leírtam.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :) Akkor csak én voltam tudatlan...:) Tényleg nem ismertem igy ezt a hust. :) De nagyon köszi, akkor kezdek is a nagy munkához, ami nem is olyan nagy!! :) puszi érte!!
2009. nov. 8. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!