HOgyan keszithetnek finom izletes puha rantotthost?
Figyelt kérdés
szombat estere,mikor sussem holnapdelelott,de akkor lehet estig megszika...2010. jún. 18. 09:44
1/4 anonim válasza:
Ha csirke mellet akarsz rántani, érdemes előtte pár órára beáztatni fokhagymás tejbe. Nem lesz olyan száraz a hús. Szerintem frissen jobb.
3/4 anonim válasza:
szia! bármilyen húsból csinálhatsz /kivéve marha / finom rántotthúst.este szeleteld föl, sózd be, kend be mindkét oldalát mustárral. vágj föl egy-két hagymát karikára és
rakd le sorba. egy sor hús, rá a hagyma, megint hús ,hagyma és így tovább.
szorosan fóliázd le és tedd a hűtőbe.másnap a hagymákat
eltávolítod, a husikat kicsit megtörölgeted szalvétávaé és rendesen bepanírozod. nagyon finom pikáns ízű lesz a rántotthús és omlós.
ha reggel kisütöd,fóliázd le és este egy két percig mikrózd tálalás előtt.
üdv.
4/4 A kérdező kommentje:
disznohusbol akarok.
2010. jún. 18. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!