Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kozák sapka vaníliás pudinggal...

Kozák sapka vaníliás pudinggal vagy lisztel finom?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ertem a kerdest:)
2013. okt. 1. 21:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Találtam olyan receptet ahol vaníliás pudingot de sok más receptnél lisztel helyettesítik.
2013. okt. 1. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sem teljesen értem a kérdést, hiszen a kozáksapkához tudomásom szerint nem kell vaníliapuding.

[link]

2013. okt. 2. 08:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Kozák sapka

Hozzávalók:

8 tojás,

40 dkg cukor,

8 kanál víz,

2 kanál kakaópor,

1 csomag sütőpor,

25 dkg liszt.

Krém:

2 csomag vaníliás pudingpor,

6 dl tej,

25 dkg vaj,

25 dkg porcukor,

1 vaníliás cukor.

A 8 tojássárgáját kikavarjuk a cukorral, kanalanként hozzáadagoljuk a vizet, az átszitált kakaóport, sütőporral elkevert lisztet és a tojások fehérjéből vert kemény habot. Előmelegített sütőben, 26x36 cm-tepsiben megsütjük.

Elkészítjük a krémet: A tejben megfőzzük a pudingot. A vajat a porcukorral kihabosítjuk és hozzákeverjük a langyosra hűlt pudingot.

A tésztát pogácsaszaggatóval kivagdaljuk, mindeniket kettőbe vágjuk, megkenjük krémmel és kívül is bevonjuk krémmel.

Tetejére csoki mázat teszünk.

[link]

2013. okt. 2. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Pudingporral csinalnam!
2013. okt. 2. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!