Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meglepetes suti? Anyukamat...

Meglepetes suti? Anyukamat szeretnem meglepni, mert kulfoldon elek es most hazautazom hozza.

Figyelt kérdés
Birja ki a repuloutat, ne legyem kremes es ne legyen benne csoki vagy kave,mert azt nem szereti. Minden mas johet!

2013. szept. 29. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Az a terved hogy repülőn elkezdesz egy sütikölteményt cipelni a samsonite böröndödben? Vedd meg otthon.

Vagy legyen valami más az ajándék, ne étel.

2013. szept. 29. 10:05
 2/5 anonim válasza:
pl: meggyes piskóta, ami egyszerű, de nagyszerű..
2013. szept. 29. 10:21
 3/5 anonim válasza:
A muffin is megfelelő szerintem, nem feltétlenül kell kakaósnak lenni, lehet ez pl: diós, gyümölcsös, vaniliás vagy épp ami van kéznél..
2013. szept. 29. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Füves süti. A családi hangulatot meg kell teremteni, nem jön az magától! Elég sűrűre csinálják őket, szóval jól bírja a repülőutat.

Egyébként meg vedd meg Pesten a cukrászdában.

2013. szept. 29. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:

A rendes otleteket koszonom, valami dios repatorta lesz szerintem.

Elso, en magam szeretnem sutni!!! Ez a lenyeg,mert nem vagyok nagy konyhatunder,ezert lenne neki meglepetes!

Utolso, a fuvessel nem engednek a gepre. Bar lehet,hogy attol gep nelkul is ' repulnek'. Ha leirnad a receptet megkoszonnem.:)

2013. szept. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!