Kerámia kést próbáltátok már? Piaci árusokban mennyire lehet megbízni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 15:41
1/6 anonim válasza:
Nekem bevált van 2 db ..
De én boltban vettem ,nem volt olcsó . piaci árustól nem vennék . Több ismerösöm vett ,föleg ezeket a színeseket kerámia kés néven .Majd kiderült ,hogy a rendes penge van lefestve : tehát nem kerámia : Egy idő után elkezdett kopni a festék rajta : Ha szeretnél ilyet akkor inkább rendes boltban vedd meg . kb 3000ft-kezdödik /db.
2/6 anonim válasza:
Piaci árusoktól semmi esetre sem vennék, mert garantáltan ócska minöséget kapsz.
De a kerámia kés egyébként sem jó ötlet, mert könnyen törik, mint az üveg - ha véletlen leejted, akkor lesz egy puzzle-d, de késnek többé nem használható.
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs esetleg valami hőmérséklet különbség a fém és a kerámia kés között, hogy meg tudnám állapítani, hogy festett fém-e vagy csak kerámiabevonatos, esetleg az egész kerámia?
2013. szept. 28. 17:40
4/6 Ryback12 válasza:
Ha már minden áron kést akarsz venni ne kerámiát mert még nincs teljesen kifejlesztve a technológia drága és szép de minőségben koránt sem felel meg még nekünk profiknak sem. Ha minőségi kést szeretnél venni Wüsthof Solingen késeket vegyél nem olcsó de a szakácsoknak is több 10 évig kés marad ha jól bánsz vele.Nekem több késsel is volt már dolgom de ez a fajta kés átlagon felüli maradt jó az éltartóssága,elég rugalmas és minőségi. A kések közül nem is nagyon drága mert egy kovácsolt pengés kést már kapsz 10-30 EFt-ért. De hengereltet már 6-15 Eft-ért is meg tudsz venni.
5/6 anonim válasza:
Piacra zoldsegert es gyumolcsert menj, esetleg tejtermekert,de masert semmikepp. Ha szeretnel kest, aruhazban vegyel.
6/6 anonim válasza:
én is most vettem Möller márkát román árusoktól 3000-ért. 5 db kés van és egy darab hámozó. ha beválik a kerámiakés készlet, nem csalódok benne, akkor majd veszek máskor is egy készletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!