Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sütőtök tényleg elrontja a...

A sütőtök tényleg elrontja a sütőt?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy a sütőtök elronthatja a sütőt. Hallott már ilyenről valaki? Ez mitől lehet? Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2013. szept. 28. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:

A mi sütőnk nem rontja el a ti sütőtöket. :) Bocs. :)

Komolyra fordítva a szót, ilyen marhaságot még nem hallottam, izgatottan várom a tudományos elméletet és bizonyítékokat. :) Addig nem értem, hogy miért pont a tök lenne káros a sütőre...

2013. szept. 28. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Ekkora baromságot én is rég hallottam :D

Édesanyám gyerekkorunk óta süt sütőtököt minden ősszel, jelentem, még megy a sütő :)

2013. szept. 28. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozva az előttem szólókhoz, tényleg úgy hülyeség az egész, ahogy van. A nagymamám és anya ősszel rendszeresen süt sütőtököt és kutya baja a sütőiknek, szóval ennyit erről.
2013. szept. 28. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem arra gondolt amire te : A sütő egyes vidékeken lehet /a tepsi ,vagy sütő lemez / akkor valóban így van ha sütőtök alá nem tesz a tepsibe papirt : Ilyenkor nehéz elmosni sütés után a tepsit ,mert a cukor sütés közben kisül a sütőtök héjábol ,és ragad az egész : de ez sem elromlás csak régen használhaták ,a koszos szó helyett ..
2013. szept. 28. 15:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sejtettem hogy nem lesz baja tőle, de azért gondoltam, fő a biztonság :)
2013. szept. 30. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!