Sült sütőtököt fel lehet valahogy használni?
Figyelt kérdés
Megsütöttem, de nem elég édes és senkinek nem kell, kidobni viszont nem szeretném. Ha tud valaki egy jó receptet, megköszönném :)2013. jan. 10. 19:37
1/10 anonim válasza:
krémleves, rizottó
recepteknek ott a google
2/10 anonim válasza:
A madarak hálásak lesznek érte.
4/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Akár valami sütit, rétest, muffint is csinálhatsz belőle.
Legközelebb ha teheted, mindegyikre tegyél mézet, úgy nagyon finom. Bár én sehogyan sem szeretem, de a családomnak így csinálom, és nem szokott kihűlni, nincs rá ideje :)
7/10 A kérdező kommentje:
mi csak simán meg szoktuk sütni, de ez egyáltalán nem édes.. nézegettem recepteket, de mindenhol nyers sütőtököt ír, ezért kérdeztem
2013. jan. 10. 22:10
8/10 A kérdező kommentje:
ja nem olvastam bele a receptekbe :DD
2013. jan. 10. 22:12
9/10 anonim válasza:
Azt tudom írni, mint az előttem szólók: rétes, muffin, pite, krémleves. Én még szoktam belőle főzeléket csinálni: összetöröm, tejjel felfőzöm, esetleg tejszínes, vagy tejes liszttel behabarom, de anélkül is elég sűrű, aztán mézzel édesítem, de cukorral is lehet.
10/10 anonim válasza:
sutőtök cukorral?
nem hallottam eddig ilyet...
mi inkább sózzuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!