Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A Knorr Mézes-mustáros mártása...

A Knorr Mézes-mustáros mártása ízlik Nektek, érdemes kipróbálni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 17:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Az ízfokozó az agyadat stimulálja, amitől finomabbnak érzed az ételt. Akár látod az értelmét, akár nem, ez csak kémia. Ha az ételhez hozzáadod az ízfokozót, finomabbnak érzed, pedig valójában az íze nem változik.
2013. szept. 26. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csirkevel es rizzsel esszuk, nagyon finom.
2013. szept. 26. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én sokszor érzem az ízfokozót az ételben (pl. egy maggi kockalevesben vagy az étteremben felszolgált univerzális barnamártásban), de érzem tőle, hogy NEM lesz finomabb nekem. Persze lehet, hogy törött az agyam, és a kémia nem működik.
2013. szept. 26. 21:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltuk már és nem volt rossz, de nem vesszük rendszeresen. Inkább csinálok saját mártást, rövid idő alatt megvan, és szerintem olcsóbb is. A neten jó kis recepteket találni.
2013. szept. 28. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!