Szülinapi torta egyszerűen?
Figyelt kérdés
Az unokatesómnak ma van a szülinapja. Szeretnék sütni neki. Valami csokisra gondoltam, de egy tortát már kipróbáltam és nagyon nagyon nagyon csokis volt. Van valami átmenet az íztelen meg a nagyon nagyon nagyon csokis torták között? Küldenétek valami ilyesmi receptet? A lényeg az, hogy ne legyen ronda, ne legyen nagyon csokis, de mégse legyen íztelen. És persze hogy egy - két óra alatt kész legyen :-) köszönöm előre is.2013. szept. 20. 11:29
1/5 anonim válasza:
Saaachertorta.
Sütsz sima csokis piskótát, megkened kis rummal, baracklekcárral, bevonod étcsokis tortabevonóval. Tálaláskor frissen felvert tejszínnel tálalod, de nem rakod rá a tortára.
Itt egy jó recept hozzá:
Annyit adnék hozzá, hogy ecsettel vékonyan kend át a lapokat először rummal (jó minőségűvel, de ha csak sütőrum/aroma van, akkor előbb hígítsd vízzel), aztán mehet rá a levkár, sokkal jobb íze van úgy.
A bevonóhoz pedig ha nincs kedved főzőcskézni, akkor lehet kapni ezeket, ezt csak forró vízbe kell mártani és már öntheted is!
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Alapvetően én nem szeretem a csokitortát, de ez nekem is ízlik:
4/5 anonim válasza:
Sacher torta? Annak a teteje csokis, a belseje kakaós piskóta lakvárral, elég egyszerű
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Megcsináltam a sportszelet tortát és nagyon finom lett :-)
2013. szept. 20. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!