Le kell fóliázni a hurkát, ha alatta krumplit sütök?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy a tepsi aljára krumplit szeletelek, rá meg rákarikázom a hurkát. De sütéskor kell rá alufólia, hogy tuti megsüljön a krumpli, vagy anélkül süssem?2013. szept. 17. 09:33
1/5 anonim válasza:
A mamam specialitasa, mert nagyon finom a krumpli a hurka es a kolbasz zsirjatol;) nem foliazza soha.
2/5 anonim válasza:
Én mindig lefóliázom ha nyers krumplit teszek alá. Ha előtte kicsit megfőztem vagy megpároltam a krumplit akkor nem. Anyukám is mindig tesz rá alufóliát. Persze ha elég sok zsiradék van a krumpli körül akkor elvileg anélkül is meg kellene sülnie.
3/5 anonim válasza:
Először is: a hurkát ne karikázd fel, hanem egybe süsd! Köré meg rakhatsz krumplit. Én így nem szoktam egybe, csak a kolbászhoz...
Én nem fóliáznám le, úgy szerintem könnyebben kidurranna a hurka.
4/5 doboszoli válasza:
Meg ne próbáld!!))
Beteheted egyszerre a tepsibe, a kisülő zsírban a krumpli csodásan megsül, megpirul.
Persze ehhez a tisztességes hurka feltétel.
5/5 A kérdező kommentje:
:)
Elkészült tegnap a finomság. Krumpliágyon a rákarikázott hurka. Szépen megsült a krumpli, és rajta a ropogósra pirult májas hurka..:)
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. szept. 18. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!