Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel toltsem hogy ne egjen meg?

Mivel toltsem hogy ne egjen meg?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem olyan levelestesztat ami vekonyra ki van nyujtva. Kakot osszekevertem cukorral es azzal megtoltottem. Osszegongyoltem, felszeleteltem es tepsibe raktam kakoscsiga nevvel. Viszont mire a teszta megsult a kipotyogo cukor annyira odaegett a csigaim aljara hogy ehetetlenul keseru lett. Hogy lehet ezt maskepp csinalni hogy a kovetkezo probalkozasomnal (most) ez ne forduljon elo? Nem ragaszkodom a kakaos toltelekhez, de edes legyen. Varom az otleteket.
2013. szept. 13. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a kakaóscsigát kelt tésztával ismerem.

És sütőpapírt is teszek alá.

2013. szept. 13. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
A levelestésztát amikor kiolvadt,gyúrd egybe az egészet,és te nyújtsd ki ! De ne olyan vékonyra,hanem kicsit vastagabbra :) Akkor finom puha lesz a tészta :) Illetve ahogy szeleteled a rudat,akkor kicsit hajtsd le a tészta végét hogy ne folyjon ki belőle a kakaópor.
2013. szept. 13. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Lekvarral,pudinggal,kremturoval toltheted vagy kremes kakaokremet keszits hozza. Ha sima kakaot es porcukrot akarsz,akkor kend meg alaposan vajjal a levelestesztanak azt a felet amire a kakao kerul. A baratnom igy keszit idonkent,neki meg nem egett oda.
2013. szept. 13. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok mindennel szoktam tölteni, kemény lekvár, dió, alma, puding és gyümölcs, túró, stb. Lisztezett deszkára teszem a tésztát, nagyon picit nyújtok rajta, felvágom kb 10-10 cm-es kockákra, 3 szélét (ahol összehajtom ) lekenem tojással, majd közepére a töltelék és a ráhajtom a tésztát, széleit összenyomkodom, sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, tetejét tojással lekenem és közepes lángon középbarnára sütöm, majd porcukorral meghintem.
2013. szept. 14. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!