Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kinek van villany tűzhelye?

Kinek van villany tűzhelye?

Figyelt kérdés
Mennyit fogyaszt?? Menyivel jobb a gáztűzhelynél????
2009. nov. 3. 16:42
 1/8 anonim válasza:
70%

Szia!

Nekem az van sokkal sokkal jobb mint a gáztűzhely.Én csak jót tudok róla mondani. Azt sajnos nem tudom neked megmondani,hogy mennyit fogyaszt mert nekünk minden villanyos. Szinte gázt egyáltalán nem használunk csak a meleg vízhez.

2009. nov. 3. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Nekünk is villany van! De szerintem a gáz sokkal gazdaságosabb. Gáz egyből forró, villany idő míg bemelegszik. Ha kész az étel a gázt lecsukod, villany lassan hűl ki! Tény, hogy sütőben szebben süt a villany, de két-háromszoros áron mint a gáz!
2009. nov. 3. 16:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert most költözünk külön a szülöktől és melyik lenne a sporolosabb, sok választ hallottam hogy az sokkal jobb mint a gáz.
2009. nov. 3. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
állítólag a kombi a legjobb, felül gáz, sütője pedig villany, de nekem teljesen villany van, már hozzászoktam, hogy kicsivel hamarabb kapcsolom le, és pár párcet még fő az étel, amíg meleg a karika, én meg vagyok elégedve, a sütőnek csomó féle programja van, és precízen be lehet állítani a hőfokot
2009. nov. 3. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy a gáz valamivel olcsóbb, de én utáltam rajta főzni. Valahogy sosem volt olyan finom a kajám mint a villanyon. Nekem kerámia lapos villanytűzhelyem van és imádom. A sütője is szuper. Van rajta gyorsfőző lap, de a sima is iszonyú gyorsan felmelegszik. Semmivel nem lassabb mint a gáz. És ha lekapcsolom még melegen tartja a kaját egy ideig. És esztétikusabb is. A gáz büdös is én utálom a gázos lakásokat. A mamámék laktak gázos kéróban és mindíg féltem hogy egyszere baj lesz. Nem lett, de jobb félni mint megilyedni. Egyszóval én a villany tűzhelyre szavazok.
2009. nov. 3. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem hagyományos villanyos van és szar. A sütő jó, de a főzőrész szar. A legjobban azt utálom, mikor nagy láng után kicsire kéne venni. Na ugye letekerem, de tartsam a levegőben, amíg lejjebb hül vagy mi? Meg a lángon egyértelműen lehet látni mekkora, nem totózás.
2009. nov. 6. 01:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Megszokás kérdése. Nekem villany sütőm és gázos főzőlapom van. Szeretem ezt a variációt, mert a süteményeknél valóban jobb, hogy tudok trükközni az "alsó-felső sütéssel", a grillezős funkciót is imádom, de felül jobban szeretem a gázos variációt, mert kevésbé kell figyelnem rá, hogy mikor akarok kevesebb, vagy több hőt a főzésnél. Villany főzőlapnál macerásabb pl a pirítás, a takarék üzemmód, vagy pl a palacsinta sütés. Próbáltam kis teljesítményű, régebbi típusú kerámia lapos tűzhelyen palacsintát sütni, hát tragédia volt. Nem tudtam eltalálni a megfelelő hőfokot. Ennek ellenére nem idegenkednék egy ilyen főzőlaptól, mert esztétikus, könnyen tisztán tartható és biztos megvannak azok a trükkök a modernebb változatokhoz, amik a használatát egyszerűvé teszik. A fogyasztáshoz nem tudok hozzászólni, de ha ez szempont, akkor szerintem egyértelműen a gázos az olcsóbb.
2009. nov. 6. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Jól lepontoztátok a válaszom, pedig minden érdek nélkül 30 éves tapasztalatból írtam... Ja és a kérdező kimondottan a spórolás miatt kérdezte!!! Én ha tehetem mindenképpen gázos tűzhelyt szeretnék, villany sütővel...
2009. nov. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!