Tej helyett lehet szójaitalból palacsintát sütni? Vagy akkor inkább maradjak a csak ásványvíz verziónál? Hol találok recepteket tejérzékenyeknek?
én is simán buborékos ásványvízzel vagy szódavízzel szoktam csinálni, tökéletes lesz
tojásonként 1 nagy bögre liszt, csipet só, 1 ek olaj, + annyi szóda, amivel megfelelő állagú lesz
Szia!
Nem kell aggódnod. A lányom 1,5 éves korában el lett tiltva minden tejterméktől, és 1 évig diétáznia kellett.
Ezt az időszakot tejtermékmentesen töltöttük (én is, mivel szoptattam őt).
A legtöbb sütemény esetében a tejet helyettesítheted vízzel.
Palacsintát sütsd nyugottan vízzel, tökéletes lesz.
A tejet egyébként pótolhatjátok szója-, zab- vagy rizstejjel. Előbb kostóltasd meg a gyerkőccel, hogy melyik jön be neki. Mi a zabtejet illetve a zabtejszint választottuk, a többi nagyon "rántásízű" volt.
A másik, amit használtam a nestle sinlac por, amit a körzeti írt fel. Megfelelő arányban vízzel oldottam,és tejként használtam.
Ha egyéb kérdésed lenne, írj nyugodtan.
Üdv!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!