Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti hogy főzitek a kuszkuszt?

Ti hogy főzitek a kuszkuszt?

Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, nem kell főzni, csak gőz fölé tenni. Ha édesen szeretném enni, akkor a tejet felforralom, a kuszkuszt egy zárható fedelű dobozba rakom, arra öntöm a forró tejet, lezárom, és 10 perc múlva kész is (persze rakok a tejbe édesítőt/cukrot, szoktam még mazsolát és kókuszt is). Ha sósan eszem, akkor úgy szoktam megfőzni, hogy felforralom a lábasban a vizet, fűszerek, aztán mehet bele a kuszkusz, de akkor már kis lángon szoktam hagyni 5 percre kb.
2013. szept. 7. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Én csak sósan szoktam salátának.


Kimérem valamivel pl. egy pohár a mennyiséget belöntöm egy olyan tálba aminek van fedele. Teszek bele sót, chilit, kurkumát forralok vízet és kétszeres mennyiségű vízet ráöntök, elkeverem és lefedem.


Olyan 10 perccel később megkeverem és ha kell (van még rajta víz) akkor visszafedem. Miután Keverek bele koktélpardicsomot, mentát, hagymát és mehet a hűtőbe

2013. szept. 9. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok csak kimaradt egy szó: miután KIHÜLT kevetek bele
2013. szept. 9. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most csináltam, tejjel, tettem bele almát és fahéjat és mindenkinek ízlett:)
2013. szept. 9. 19:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!