Ebben a receptben mivel lehetne helyettesíŧeni a tejet, hogy tejérzékenyen is ehessem?
2013. szept. 1. 14:01
2/4 anonim válasza:
A Rama helyett keress tejmentes margarint, akkor tejcukorézékeny eheti a másodikat. Szója-, rizs- vagy laktózmentes tejjel helyettesítheted a tejet.
3/4 anonim válasza:
Nekem tejporom van itthon , persze laktózmentes. Bármit meg tudok csinálni belőle. És Liga margarin, és vaj is. Én zérós laktózos vagyok.
4/4 anonim válasza:
az esőben rama helyett liga vagy más tejmenes margarin (összetevőnél nézd,liga bitóztosan jó,én is azzal csinálok mindent,ami vajas)
sima tej helyett laktózmentes tej (mizo,ilyen sárgás a doboza,350 literje,spar,tesco,nagyobb boltok árulják),vagy növényi tej,de azok drágák és kevésbé finomak.
a másikban csak a vaja kell lecserélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!