A marcipán vagy fondan alá milyen krémet rakjak hogy rajt maradjon, és egy 26 cm-es tortához mennyi kell?
Figyelt kérdés
oroszkrém lesz :)2013. aug. 28. 17:37
1/8 anonim válasza:
általában vajas krémet szoktak.,mert a tejszin lehet hogy eláztatja a marcipánt/fondánt
kb: 50 dkg kell
2/8 anonim válasza:
vajas krém kb. 35-40 dkg vaj 20 dkg porcukor vanília
3/8 A kérdező kommentje:
a dr. oetkeres nyújtható cukormázat is rá tudom vele "ragasztani" ?
2013. aug. 29. 13:37
5/8 A kérdező kommentje:
az olvastam, hogy az oetkereset nem lehet vékonyra nyújtani mert szakad, és van akinek még el is olvadt a tortáján. Valaki tud róla valamit mondani ?
2013. aug. 30. 10:52
6/8 anonim válasza:
én nem rég használtam. és nagyon vékonyra nem lehet nyújtani mert szakad. és nekem az íze se jött be annynira. persze attól még próbáld ki,mert lehet hogy nektek izlik
7/8 anonim válasza:
ja,és igen fél nap után a hűtőben-vizesedett
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszod !!!
akkor inkább maradok a marcipánnál az finomabb is :)
2013. aug. 31. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!