Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A marcipán vagy fondan alá...

A marcipán vagy fondan alá milyen krémet rakjak hogy rajt maradjon, és egy 26 cm-es tortához mennyi kell?

Figyelt kérdés
oroszkrém lesz :)

2013. aug. 28. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:

általában vajas krémet szoktak.,mert a tejszin lehet hogy eláztatja a marcipánt/fondánt


kb: 50 dkg kell

2013. aug. 28. 17:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
vajas krém kb. 35-40 dkg vaj 20 dkg porcukor vanília
2013. aug. 28. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
a dr. oetkeres nyújtható cukormázat is rá tudom vele "ragasztani" ?
2013. aug. 29. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
igen, azt még talán jobban
2013. aug. 29. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
az olvastam, hogy az oetkereset nem lehet vékonyra nyújtani mert szakad, és van akinek még el is olvadt a tortáján. Valaki tud róla valamit mondani ?
2013. aug. 30. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
én nem rég használtam. és nagyon vékonyra nem lehet nyújtani mert szakad. és nekem az íze se jött be annynira. persze attól még próbáld ki,mert lehet hogy nektek izlik
2013. aug. 30. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
ja,és igen fél nap után a hűtőben-vizesedett
2013. aug. 30. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszod !!!

akkor inkább maradok a marcipánnál az finomabb is :)

2013. aug. 31. 19:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!