Mit süthetek élesztőből, ami nem bukta és aranygaluska?
Úgy érzed erőltettem?
De ha már a leszavazásnál tartunk, nézd már meg hány százalékon áll az enyém?
Mindenesetre örülök, hogy segíthettem a kedves kérdezőnek. A százalékokkal meg nem foglalkozom, inkább megyek és csinálom a dolgom.
Csók mindenkinek!:))))))))))))))
Élesztőből önmagában nem nagyon lehet semmit sütni, kell hozzá még ez-az. Bocsánat, ez volt a vicc:)
Kakaós csiga ügyben: az előzőekben egy válaszadó által leírt recept alapján készült tészta, de fiss élesztővel. Kelesztés NÉLKÜL azonnal nyújtom, töltöm a kakaós cukros vajjal, szeletelem, rakom a tepsibe. Leöntöm enyhén cukros tejjel, mégpedig úgy, hogy éppen ellepje. Beteszem a HIDEG sütőbe, aztán begyújtom (mármint a sütőt).
Amíg felmelegszik, megkel a tészta. Mire megsül, az összes tejet felissza. Omlós, puha és hihetetlenül finom.
Bátran próbálja ki aki kedvet érez hozzá, garantáltan imádni fogjátok.
A 10:48 vagyok.
Nem a recepted alapján csináltam, már régen így készítem. Írhattam volna, hogy egy szabvány vajas kelttészta kell hozzá, de így egyszerűbb volt, mert ha valaki kezdő, talán nem tudja milyen az:)
Véletlen felfedezés volt, mert nem volt időm keleszteni viszont már bedagasztottam. Kockáztattam, bejött, azóta így készítem. A szokásos 2-2,5 óra helyett 30 perc alatt készen van és nagyon finom.
Nem vagyok kezdő, 5 pasira főzök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!