A tömlős natúr krémsajt és a sima krémsajt között van különbség? Sajttorta miatt kérdezem.
Figyelt kérdés
New York cheescake-t szerettem volna készíteni, pontosabban el is készítettem, de én tömlős natúr krémsajtot használtam, ami már akkor gyanús volt valamiért, de csak ilyen volt a boltban. Viszont akárhogy kevergettem a cukorral, meg a hozzávalókkal nem lett éppen édeskés íze, még akkor sem, amikor sokkal több cukrot pakoltam bele, mint a receptben írva volt. Viszont még sohasem ettem sajttortát, így nem tudom milyen ízűnek kell lennie.. Majd csak reggel kóstolom meg, de félek tőle, hogy nem lesz egy finom fogás! :D2013. aug. 24. 00:08
1/4 anonim válasza:
Philadelphia a legjobb a sajttortához, a többi nem igazán vált be nekem. :)
2/4 tetro válasza:
Ehetetlen lesz :D Mascarpone kell bele, vagy sima dobozos philadelphia, vagy bármilyen teljesen semleges krémsajt. A szendvicsre valók nem azok...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Finom lett, bár nem tudom milyennek kellene lennie, de nem rossz! :D
2013. aug. 24. 08:30
4/4 anonim válasza:
Semleges izut vegyel legkozelebb mert a szendicsre valo az sos. A piacon a sajtpultnal rengeteg fajta van,ha ott megmondod mire kell,a legjobbat fogjak ajanlani. Egyebkent mascarpone tokeletes,de ha minden kotel szakad akkor tejfolt hasznalj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!