Barbie-tortánál a baba "ruháját" mivel vonjam be, marcipánnal, vagy fondantal? Melyikkel könnyebb dolgozni?
Figyelt kérdés
Találtam egy elég jó kis receptet, az fondant ír bevonatként. De, hogy őszinte legyek, azt se tudom, hol lehet készen fondant kapni, annyira meg nem vagyok ügyes, hogy magam nekiálljak megcsinálni. Vagy nem is olyan nehéz az? Van esetleg bevált fondan receptetek? Esetleg a készen kapható, nyújtható marcipán massza is jó? Melyikkel könnyebb dolgozni?2013. aug. 23. 14:54
1/2 biaaa3 válasza:
A marcipánnal könnyebb, a fondánnal nehéz dolgozni, főleg egy kezdőnek. (háziasszonynak) a fondánt melegíterni szoktuk, nyújtásra nem igazán alkalmas. A fondánt a cukrászok se szeretik. Üdv, egy cukrász
2/2 anonim válasza:
Szerintem a nyújtható fondant-ra vagy cukormasszára gondolt a kérdező. Lehet venni is, azt nem próbáltam, én magam gyúrom, és nagyon jól lehet vele dolgozni. A marcipánnál is könnyebben állítólag, én azt nem próbáltam még.
Nagyon sok tortát sütök, hetente minimum 2-t, van hogy 6-8at. Mind bevonattal.
Találsz a neten több receptet. Privátban leírom szívesen melyiket használom én.
Nyugodtan állj neki, menni fog szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!