Mi az a sütőporos liszt?
Figyelt kérdés
Jó, azt tudom, hogy sütőpor és liszt együtt, de sok recept írja, hogy sütőporos liszt kell, de én nem tudom, hogy akkor mennyi sütőpor és mennnyi liszt kell.2013. aug. 22. 19:03
1/4 anonim válasza:
Nálunk még nem lehet ilyet kapni : Ahol lehet ott pedig a liszt menyiségét adják meg .
A liszthez keverik a sütőport és így árulják egyben : Azt nem tudom ,hogy mennyi liszthez mennyi sütőport adnak..
2/4 anonim válasza:
Egy dkg sütöpor negyed kg liszthez kell, a recept szerinti lisztmennyiséget vegyed és annak megfelelöen adagold a sütöport.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is lehet már kapni a Culinaris nevű boltba .. De szerintem olcsóbb ha te magad kevered össze :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. aug. 23. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!