A barbecue-szósz csípős? Vagy milyen íze van? :D
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 20:58
2/8 anonim válasza:
Nem. Fustos ize van, olyan igazi grilles:) en nagyon szeretem.
3/8 anonim válasza:
Finom ízű... Nyamiiii..
Komolyra fordítva a szót! Olyan mint a Ketchup csak fűszeresebb és füstös grilles ízt kapott :D mindenképp próbáld ki! Megéri!!!
4/8 anonim válasza:
Nekem picit tömény, ha csak magába kóstolod meg, akkor túlságosan édes
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. aug. 22. 09:57
6/8 anonim válasza:
Nem csípős!
Olyan ketchupos, édes, fűszeres, borsos, füstös, pikáns íze van. Finom! Nekem ízlik!
7/8 anonim válasza:
tegnap ettem baconos bbq-s pizzát. qrva drágán, mert ugya mai korban el vannak szállva az árakkal. Ennyi pénzért 2 éve dupla ekkora pizzát ettem... ez most 4000 huf-ért 31cm. Hát azt kell mondjam, jobb ha a pizzáról azt inkább kihagyják.. meg úgy álltalában is. kamu édes, olyan cukor helyettesítővel... de ha valódi cukor volna is benne, akkor se hiányozna semmilyen étrendemből. Csak elrontják vele.
8/8 anonim válasza:
Lehet csípős is!
Én nagy chilimegszállott vagyok és nagyon sok magyar kistermelői chilis készítményt kóstoltam eddig, ami csípős volt az enyhétől a durván erősig. mondjuk az utóbbiakat annyira nem prferálom, mert az erősség sokszor az összetett ízek rovására megy.
Sőt! Én is főztem magamnak enyhén csípős BBQ szószt az ősszel kb. 6-7 liternyit!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!