Kókuszkrémes. én nem próbáltam még, de a többezernyi palacsintás kérdés között már olvastam.
Én speciel a sósakat szeretem. sajtos-tejfölös, sonkás-sajtos-tejfölös,gombás-besameles,kapros juhtúrós , káposztás,hagymáskrumplis, és természetesen a húsos változatokat is.
- krémes palacsinták: a krémeket ma már leginkább a pudigporokból kavarják vagy főzik
- húsos palacsinták: darálthússal, vagy pörköltmaradékkal
- túrós-tejfölös,
- kakaós, fahéjas
- káposztás
- mákos, diós, lekváros
Almás: almát lereszeled, megfahéjazod ízlés szerint, esetleg pár csepp citrommal fanyarrá teszed. Nagyon jó.
Túrós-lekváros: baracklekvárral az igazi. Tovább emeli a túrós élvezeti értékét!:D
Bounty: kókuszkrémet megszórod holland (keserű) kakaóporral.
Citromos-túrós: a túrót áttöröd, reszelt citomrhéjat, kis cukrot és egy citrom levét teszed bele.
Rumos-csokis: tortabevonót olvasztasz (ez a gyors módszer, a lassú módszer esetében gőz felett olvassz csokit), rumot keversz bele, esetleg rumba áztatott mazsolát is lehet hozzá adni.
Ugyanilyen alapon lehet csokis-mogyorós, fehércsokis-diós, mandulás...ami tetszik...
Tejszínes-gyümölcsös: habtejszínt felversz vaníliás cukorral, gyümölcsdarabokat szórsz bele (pl. apróra vágott epret, egész áfonyát...mangószeleteket...ami tetszik. Narancssal is nagyon jó. Egy kis vanília aromával isteni, vagy ha van egész vanília rudad, akkor főzd fel vele a tejszínt, hűtsd ki, és utána verd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!