Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen palacsinta töltelékek...

Milyen palacsinta töltelékek vannak?

Figyelt kérdés

2013. aug. 2. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Finomak. (Ugy-e nem várod el, hogy oldalakat irjak tele?)
2013. aug. 2. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítok :) olyat keresek ami gyorsan elkészül és mégsem a tipikus kakaós, lekváros, túrós stb... :)
2013. aug. 2. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
A családom kedvence a nutellás-banános és a pudingos
2013. aug. 2. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Részemre csak egy létezik: (kajszi)baracklekvár.
2013. aug. 2. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 patkánylábú válasza:
marhaporköltős
2013. aug. 2. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

Kókuszkrémes. én nem próbáltam még, de a többezernyi palacsintás kérdés között már olvastam.

Én speciel a sósakat szeretem. sajtos-tejfölös, sonkás-sajtos-tejfölös,gombás-besameles,kapros juhtúrós , káposztás,hagymáskrumplis, és természetesen a húsos változatokat is.

2013. aug. 2. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

- krémes palacsinták: a krémeket ma már leginkább a pudigporokból kavarják vagy főzik

- húsos palacsinták: darálthússal, vagy pörköltmaradékkal

- túrós-tejfölös,

- kakaós, fahéjas

- káposztás

- mákos, diós, lekváros

2013. aug. 2. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
Almás-diós: az almát lereszelem, megszórom darált dióval, és egy kicsit megpárolom, hogy puha legyen az alma. Lehet édesíteni is, de én nem szoktam.
2013. aug. 2. 23:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Almás: almát lereszeled, megfahéjazod ízlés szerint, esetleg pár csepp citrommal fanyarrá teszed. Nagyon jó.

Túrós-lekváros: baracklekvárral az igazi. Tovább emeli a túrós élvezeti értékét!:D

Bounty: kókuszkrémet megszórod holland (keserű) kakaóporral.

2013. aug. 3. 02:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

Citromos-túrós: a túrót áttöröd, reszelt citomrhéjat, kis cukrot és egy citrom levét teszed bele.

Rumos-csokis: tortabevonót olvasztasz (ez a gyors módszer, a lassú módszer esetében gőz felett olvassz csokit), rumot keversz bele, esetleg rumba áztatott mazsolát is lehet hozzá adni.

Ugyanilyen alapon lehet csokis-mogyorós, fehércsokis-diós, mandulás...ami tetszik...

Tejszínes-gyümölcsös: habtejszínt felversz vaníliás cukorral, gyümölcsdarabokat szórsz bele (pl. apróra vágott epret, egész áfonyát...mangószeleteket...ami tetszik. Narancssal is nagyon jó. Egy kis vanília aromával isteni, vagy ha van egész vanília rudad, akkor főzd fel vele a tejszínt, hűtsd ki, és utána verd fel.

2013. aug. 4. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!