A zöldbab főzeléket készíthetem teljesen úgyanúgy mint a borsót, vagy van vele valami egyéb tennivaló?
Figyelt kérdés
Borsót úgy szoktam hogy olajon megdinsztelem, felöntöm vízzel.Ha puhára főtt lisztet szórok rá, ezzel picit átkavarom ,aztán felöntöm tejjel amíg a kívánt sűrűséget el nem érem.
A zöldbab igényel valami plusz munkát?
2009. okt. 21. 13:54
1/6 anonim válasza:
Sült hagymán párold, öntsd fel vízzel, rántsd be, tejfölözd meg, és pici ecet. Tej nem kell hozá.
2/6 A kérdező kommentje:
Be fog sűrűsödni így is?
2009. okt. 21. 14:26
3/6 anonim válasza:
Én sóba-vízbe,kevés rozmaringgal megfőzöm a zöldbabot.Paprikás rántásal berántom és ha ,kész tejfölt tesezk bele.Párolva a zöldbab nem jó.
4/6 A kérdező kommentje:
De akkor ebből így leves lesz, nem?
2009. okt. 22. 00:10
5/6 anonim válasza:
Én a zöldbabfőzeléket hagymás-fokhagymás rántással csinálom.
6/6 anonim válasza:
Rántás kicsiszív, a rántásból főzelék lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!