Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételeket tudtok ajánlani?

Milyen ételeket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

A párommal lassan évfordulóhoz közeledünk ismét, szeretném valami nagyon finommal meglepni. Albérletben lakom, nem vele, hanem más lánnyal, egyenlőre úgy nézz ki,hogy ő is itt lesz aznap este, így a szobában leszünk kettesben. Valami olyan kéne, amit tudunk ketten a szobában asztal nélkül eszegetni, de mégis laktat :) Szóval ilyen késes-villás ételek kiestek, Pizzát szoktam egyébként is csinálni.. :/ Valamivel ismét szeretnék elődrukkolni, nem eszik nagyon zsírosat, sertést is kerüli, mert nem tesz jót a sav szintjének. Főként a csirkemellet szereti, de gyrost, hambit se szeretnék :/

Várok süti recepteket, de kakaó nélkülit. Az is ilyen kevésbé morzsálós kéne,h legyen, amit tudunk szépen bent eszegetni.

BB pezsgőt akarok venni, szárazat, így valami ehhez passzolót keresek. Nehézségi szint mindegy, konyhában pepecselni szeretek, így az idő sem gond.

Előre is Köszönöm Szépen a Tippeket és a Hatalmas Segítséget!!

:)

2013. júl. 16. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Csikós tokány rizzsel, azt csak be kell "lapátolni".

Spagetti, tejszínes - baconös brokkolis csirkemell tésztával. Ez nem is mindennapi étel szerintem.

Sütinek: palacsinta , tejes pite, almás pite , Meggyes pite :)

2013. júl. 16. 23:38
 2/9 anonim ***** válasza:

tejszínes kukoricás csirkemell rizzsel

baconbe tekert csirkemell barackos rizzsel

petrezselymes újkrumpli szilvába göngyölt csirkemell

nokedli csirkemellpörkölt, paradicsomsaláta

csirkés tortilla

barackos pite, muffin, túrós-citromos palacsinta

somlói galuska tejszínhabbal, meggyszemekkel

piskóta rumos meggyes csokikrémmel-ilyen kis tálkában megcsinálod, és együtt megeszitek ugyanígy a tiramisu

raffaello golyók

2013. júl. 17. 00:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Mennyire tudsz főzni?

Gyorsan és könnyen elkészíthető pl. rántott csirkemell majonézes burgonya salátával.

A rántott husit lehet kézzel is enni, ha a szobába kényszerültök.

Palacsinta.

2013. júl. 17. 01:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Réntott csirkemell szerintem is finom, félbevágott zsemlébe teszel majonézes jégsalit, vagy új fejeskáposztát csíkokra vágva, bele a husit, ezt kényelmesen lehet enni fotelból. A csirkemellet vékony szeletekre szoktam vágni, lesózom, tejben áztatom egy délelőtt, utána panírozom és sütöm.

Desszertnek jó lenne valamilyen gyümölcsös, joghurtos nyári tortaféle.

2013. júl. 17. 07:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Süss szalmakrumplit, lapostányér felét borítsd be vele

Csirke-mellett vágj csíkokra, pörgesd meg pici sóval, forgasd meg lisztben, és hirtelen süsd ki, mint a natúrszeletet. Tedd a tányér másik felére.

A lisztbe még forgass meg egy-egy szálára vágott vöröshagymát, azt is süsd piros-ropogósra, és az eddigieket borítsd be vele. Só-bors-törtpaprika a tetejére. Akár két kicsi kis kezetekkel is ehetitek a szobában!

2013. júl. 17. 08:05
 6/9 anonim ***** válasza:

A padlón is lehet késsel-villával enni :) Valami ilyesmi helyszínnel készülnék: [link]

Ilyen csirke/pulykamellet sütnék, kipróbáltam a receptet, isteni és 10 perc alatt kész, és könnyen falatozható: [link]

Mellé krumplipüré vagy rizs, de akár lehet zöldsaláta is.

Másodiknak egy tejszínes/túrós gyümölcstortát készítenék a kedvenc gyümölcséből. Az puha, nem morzsálódós, és a zselé miatt a krém sem trancsírozható szét olyan könnyen :)

2013. júl. 17. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:

sushi:)

Pepecselős az igaz, de nem nehéz. Már a hozzávalókat is olcsón be lehet szerezni ha nem ragaszkodsz a tengeri herkentyűkhöz. Kényelmesen lehet vele a szobában romantikázni

2013. júl. 17. 09:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi ezt imádjuk :) [link] , vagy : [link]
2013. júl. 17. 14:44
 9/9 A kérdező kommentje:

Egy nehezebb szintű ételt is megtudok csinálni. :)

Szóval nem panaszkodom a főzőtudományomra, nem nagyon kaptam még negatív kritikát, csak magamtól..

2013. júl. 17. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!