Írnátok különleges hal recepteket?
Figyelt kérdés
pácolások,sütések,főzések stb....2009. okt. 19. 18:44
1/1 anonim válasza:
Mi a halfiléket citromos tejszínes szószban szoktuk megfőzni vagy megsütni, attól függ mihez van kedvünk. A citromkarikákat főzés után érdemes kivenni, különben megkeseredik a héja. Így finom szaftos lesz, csak figyelni kell, hogy ne főzzük túl sokáig, hogy a hal ne essen szét. Általában rizzsel szoktuk enni, de ettük már sült krumplival is, úgy nagyon finom és különleges volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!