A fánkba rum helyett tehetek rumaromát is?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 15:09
1/2 anonim válasza:
Nem. A fánkba és a kelt tésztákba nem az íze miatt tesznek rumot, hanem azért, hogy könnyebb legyen tőle a tészta.
2/2 anonim válasza:
Igen ez így van, az alkohol megsegíti a tészta kelesztését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!