Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sűrű díszitésre alkamas...

Sűrű díszitésre alkamas tejkaramelszószt hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Egyszer csináltam, a végeredmény jó lett csak szenvedés volt.akkor elöbb egy kis vajjal karamelizáltam a cukrot,majd egy kevés tejjel felöntóttem.a tejtöl össze ált a karmell és egy óra volt mire vissza olvadt.ezt hogy lehet elkerűlni?arra gondoltam hogy a cukrot egy kevés tejjel pépesre keverem és úgy kezdem el karamelizálni, csak nem tudom hogy sikerülne-e anélkül hogy a tej megégne.
2013. júl. 12. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Tejszinnel csináld, ne tejjel.
2013. júl. 12. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyenre gondolsz?

[link]

2013. júl. 12. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a sűrített tejes megoldást javasolnám, mi otthon abból szoktunk karamellt készíteni a sütikhez. :)


Az itteni recept karamelltölteléke díszítéshez például is jó, csak kevesebb ideig kell főzni, nem szabad hagyni hogy túlságosan besűrűsödjön.


[link]


Habár jobban belegondolva, ha tényleg csak díszítéshez (csíkozás?) kell, akkor elhagyható belőle a vaj és talán elég csak önmagában főzni.

2013. júl. 14. 01:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
*például díszítéshez is
2013. júl. 14. 01:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!