Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Resztelt máj szaftosan vagy...

Resztelt máj szaftosan vagy kicsit szárazabban kell csinálni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szaftosan szeretem.
2013. júl. 10. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy ti szeretitek.
2013. júl. 10. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nyilvánvaló a szaftos reszteltmáj. a finom szaftot akár tunkolni is lehet puha kenyérrel.
2013. júl. 10. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Szaft!!! Szaftos fincsi reszteltmáj über alles!!!
2013. júl. 10. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Én rengeteg hagymával csinálom, ugyhogy szaftos lesz. Zsiradékra hagymát teszek, lesózom, lefedem, és puhára párolom. Majd fedő nélkül zsemleszinüre sütöm a hagymát. Csikokra vágott májat a forró hagymára teszem, jó nagy lángon. Fehéredésig sütöm. Füszerek, a legvégén só, bors, majoranna.
2013. júl. 10. 13:02
 6/7 doboszoli ***** válasza:

Nekem vastag szafttal jön be.

Bőven tegyél alá zsírt, mert a májból nem sok sül ki.))

A szálasra vágott (lehetőleg öreg) hagymát szalmasárgára sütöm, majd kevés vízzel kétszer visszafőzöm. A második "zsírjára sülés" után bele a kínosan vékony szeletekre/csíkokra vágott máj. Néhány perc alatt kész, majd ahogy előttem írták só, bors, gazdagon majoránna.

A hagyma közé néhány zöldpaprika, a végén pár cikk paradicsom csak javít az ügyön. Olyan szaftja lesz, hogy a Teremtő letekint rá az égből. (amíg Ő nézelődik, én buzgón fogyasztom a Mátra kincsét, a jól behűtött rizlinget,)

2013. júl. 10. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
És a masszív nyeles sem hiányozhat :D (lehet az kéknyelű is ):)
2013. júl. 10. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!