Resztelt máj szaftosan vagy kicsit szárazabban kell csinálni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 11:14
3/7 anonim válasza:
Nekem nyilvánvaló a szaftos reszteltmáj. a finom szaftot akár tunkolni is lehet puha kenyérrel.
4/7 anonim válasza:
Szaft!!! Szaftos fincsi reszteltmáj über alles!!!
5/7 anonim válasza:
Én rengeteg hagymával csinálom, ugyhogy szaftos lesz. Zsiradékra hagymát teszek, lesózom, lefedem, és puhára párolom. Majd fedő nélkül zsemleszinüre sütöm a hagymát. Csikokra vágott májat a forró hagymára teszem, jó nagy lángon. Fehéredésig sütöm. Füszerek, a legvégén só, bors, majoranna.
6/7 doboszoli válasza:
Nekem vastag szafttal jön be.
Bőven tegyél alá zsírt, mert a májból nem sok sül ki.))
A szálasra vágott (lehetőleg öreg) hagymát szalmasárgára sütöm, majd kevés vízzel kétszer visszafőzöm. A második "zsírjára sülés" után bele a kínosan vékony szeletekre/csíkokra vágott máj. Néhány perc alatt kész, majd ahogy előttem írták só, bors, gazdagon majoránna.
A hagyma közé néhány zöldpaprika, a végén pár cikk paradicsom csak javít az ügyön. Olyan szaftja lesz, hogy a Teremtő letekint rá az égből. (amíg Ő nézelődik, én buzgón fogyasztom a Mátra kincsét, a jól behűtött rizlinget,)
7/7 anonim válasza:
És a masszív nyeles sem hiányozhat :D (lehet az kéknyelű is ):)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!