Pulyka felsőcombfilé jó minőségű hús?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 20:06
1/8 anonim válasza:
Nem a legfinomabb én ízlésem szerint.
Csináltam már belőle rántott husit, nem lett rossz.
2/8 Spohie2 válasza:
attól függ hol veszed és mire akarod használni
3/8 anonim válasza:
Igen.
Jó pörköltnek, úgy feldarabolva kb 40 perc alatt puhul fel.
Egyben sütve is nagyon jó. Sőt, kisebb érméket is lehet belőle vágni, ami kloffolva frissensültnek is kiváló.
4/8 A kérdező kommentje:
Újságban láttam elég jó áron. Darabolt, és fél kilós kiszerelésű.
2013. júl. 8. 22:54
5/8 anonim válasza:
Jóizű, nem száraz, rántani és szaftos húsnak is szoktam venni.Mi szeretjük.egy gramm kidobnivaló nincs benne, nem inas, szóval jó állagú.
6/8 anonim válasza:
Én is szeretem, leginkább egyben sütve, fűszerezve, fokhagymával megtűzdelve szoktam.
Ha kockára van vágva, akár pörköltnek, brassóinak, hasonlónak elkészítheted.
Egy kicsit érződik rajta az u.n. "vadas" íz, ezért ha gondolod, egy pici zúzott fokhagymát főzz bele, mint pl. a birkapörköltbe szoktunk, az "helyére pakolja" az ízeket.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a pulyka legjobb darabja, a mellét tőlem adhatják a macskának, de a felsőcomb kimondottan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!