Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A cukrászok mit raknak a...

A cukrászok mit raknak a tojáshabba és tejszínhabba, hogy olyan magas lesz és nem esik össze?

Figyelt kérdés
Például a rákczi túrós, a sarokház, a "habos" torták,napokig szép marad.Én akárhogy is igyekszem, rakhatok bele bármennyi habfixálót, összeesik.De azoknak a cukrászdai haboknak az ízük is más.Olyan, mintha lenne benne vaj,nagyon sűrű.Árulja már el valaki hogyan készül?!
2013. júl. 6. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Növényi habot használnak valószínűleg, amit úgy hívnak, hogy Hulala :)
2013. júl. 6. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]


Itt írnak különböző habokról, sőt ha lentebb görgetsz, akkor habkészítési technikákról, trükkökről, szakmai fogásokról is.

2013. júl. 6. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Tojáshabot nem használok a sütik tetejére csak tejszinhabot.Szerintem nem fontos egy sütinek napok múltán is ugyan olyan szépnek maradnia.Meg kell enni és kész.
2013. júl. 6. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem használnak tejszínt.Ezért más az állaga,és az íze is(szerintem borzalmas).
2013. júl. 6. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

És a tejszínhabot is szabad sütni, vagy csak a tojáshabot lehet?

A növényi alapú tejszínhab spréket próbáltam csak, de semmi íze és azonnal összeesik,

2013. júl. 6. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A tejszinhabot nem lehet sütni és a növényi habot sem.
2013. júl. 6. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!