Ha kukoricát veszel megnézed a levél alatt, hogy milyen a szemezése?
Figyelt kérdés
Kiakadt rám ma a piacon a néni ,hogy miért nézem meg mind 10 csővet : Mondtam ,hogy mert 150ft 1cső és a pénzemért szépet és jót szeretnék.2013. júl. 4. 15:39
1/7 anonim válasza:
Igen, kicsit szétnyitom, nem akarok szem nélkülit venni, eddig még szóltak érte a piacon.
2/7 anonim válasza:
Persze hogy megnézem. Jogom van látni és eldönteni, hogy miért adok pénzt és mennyit!
3/7 anonim válasza:
Első vagyok, azt akartam írni, hogy eddig még NEM szóltak érte a piacon, de a nem kimaradt. :-))))
4/7 anonim válasza:
Egyébként aki szól érte, vagy aki nem hagy válogatni, attól továbbállok, van még ezer árus a piacon, aki kirakja a zacsit és mindenki azt szed ami neki tetszik, morgóshos soha többet nem megyek, minek is, mikor vannak kedvesek és ők vannak többen.
5/7 anonim válasza:
Ez így igaz, én is ismerek olyan eladót, aki nem hagy válogatni. Már mindenki ismeri a környékén, a mellette lévő eladók azt találgatják, hogy az aktuális vevő, a jobb, vagy a bal szomszédjához megy át vásárolni.
Ezt egy zöldségesnek be kell nyelni, romlott, silány, sérült árut , kiskereskedelemben nem lehet eladni teljes áron. Tegyen rá annyi hasznot, hogy a vevő megnézhesse, kiválogathassa a neki tetszőket.
Amúgy van is rajta annyi haszon.
Egyébként
6/7 anonim válasza:
Persze, hogy megnézem, sőt a körmömet is belenyomom a szembe, hogy valóban zsenge-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!