Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karamellás tej. Most akkor...

Karamellás tej. Most akkor hogy is kell?

Figyelt kérdés
Most csináltam életemben először karamellás tejet. Direkt megmelegítettem mikróban kicsit a tejet mielőtt a forró karamellához öntöttem, még is hatalmas gőzfelhő, és "köpködés" kísérte az esetet. Ez normális? Lehet valamit tenni ellene? Esetleg nincs még valakinek valami tippje, hogy lehetne felturbózni még valami finommal?
2009. okt. 14. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális, csak így lehet :)

Tejszínhabot reá!

Esetleg habgaluskát, és akkor karamellás madártej lesz.

2009. okt. 14. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Óó köszönöm akkor megnyugodtam. Szerencsére mosogató fölött történt így nincs baj, csak váratlanul ért. A másik kérdésem még az lenne, ha tud rá valaki válaszolni, hogy ugye így a karamell ha hideget ér azonnal megkeményedik... Hogy csinálják pl az önteteket? Hogy nem lesz kemény csak "kicsit" nyúlós?
2009. okt. 14. 16:30

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!