Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karamellás almát, de milyet?

Karamellás almát, de milyet?

Figyelt kérdés
Van egy receptem, de nem tudom, hogy az jó-e. Aki már csinált az, hogy csinálta? A barátnőm akitől azt mondtam, hogy másod fokú égést szerezhettek ha nem figyelek oda, mert a cukor majd pattogni fog. Valaki tud egy olyan receptet ami nem "élet veszélyes"??? A válaszokat előre is köszönöm!!!
2011. okt. 25. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]


Lényeg, hgy forró tejjel öntsd fel az égetett cukrot, mert akkor nem spriccel annyira.

2011. okt. 26. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :)
2011. okt. 26. 16:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!